Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Lång Weekend till Ungern.

Upplev både landsbyggd och storstad i en och samma resa över en lång weekend. Trots den korta tiden har Ni ändå en hel del egen tid inlagd i programmet. Många som har rest med Oss har varit mycket nöjda med Våra Vin och formel 1 resor men Vi provar Nu att göra en kortare weekend resa då Vi har fått flertalet förfrågningar om en sådan resa. 

Så varför inte möta Våren i Ungern och följa med på denna spännande resa där Vi erbjuder nedanstående program. ( Kan ev bli några små justeringar)   

 

Program:

Torsdagen den 18 April

Ni flyger ut med Norwegian från Arlanda 17.40 i Era Biljetter ingår det en incheckad väska samt handbagage. Vi möter Upp Er när Ni landar i Budapest 19.50. Efter att Ni har fått era väskor så åker Vi med  en gemensam Buss mot södra Ungern ca 16 mil. Vi checkar in på den mycket berömda vingården Takler som är känd för sin mycket goda röda viner. Vi räknar att vara framme runt 22.00 Efter att Ni har fått era rum så serveras en enklare kallskuren måltid. Vi bjuder Er på ett gott glas vin till detta eller Om Ni kanske föredrar  en kall öl så ingår det också.

Fredag 19 April

Efter en härlig sovmorgon och en god frukost kan Ni njuta av Vingårdens eget Thermal bad. Runt 11.00 kommer Vi att göra en utflykt till en mindre Ungersk by där Vi besöker en liten lokal pub efter detta så kommer Vi att besöka vinkällarna som ligger strax utanför byn, Här kommer Vi att bli bjudna på en fantastisk Ungerks Pörkölt ( Gulasch). Vi är sedan tillbaka på vårt hotell runt 14.00. Tid ges Nu för Relax  vid Vingården spa avdelning kanske någon Vill beställa en skön massage, eller några kanske föredrar en liten siesta!

18.00 Kommer Vi att göra en Vinprovning på Gården genom att Vi samtidigt gör en rundvandring. 6 olika viner kommer Vi att få prova på. Guide turen sker på Engelska. Efter Vinprovningen serveras det middag på gården då kanske Ni har även hittat något passande Vin som Ni vill dricka till Middagen. 

Lördag den 20 April

Även denna morgon har Ni sovmorgon och kan njuta av en härlig frukost samt Vingårdens spa. Vi Lämnar Vingården runt 11.00 och åker Nu mot Budapest. Vi gör ett stop för en Lunch på Vägen mot Budapest. Vi ankommer till Huvudstaden på em. Här möts Vi av Vår Gudie som skall berätta och Visa lite av Budapest detta sker på svenska. Vi checkar in på Vårt centrala hotel runt 16.00. Nu har Ni några timmar på egen hand innan Vi äter en avslutnings Middag. ( Vi håller även på att se över möjligheter att göra en kombinerad Middag och kvälls tur på Donau men i skrivade stund finns det inga priser klara) 

Efter Middagen har Ni hela Budapest nattliv framför er.

Söndag den 21 April

I dag är det Vår sista dag i Ungern. Frukost på Hotellet sedan checkar Vi ut och lämnar Hotellet runt 8.00. Ni tar sedan flyget från Budapest 10.25 och är åter på Arlanda 12.35. Förhoppningsvis rika av nya upplevelser. 

 

 Boka Redan Nu din resa då Vi begränsar denna resa till Max 30 personer.

070-6616888 eller stefanbrezniczky@yahoo.se