Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vinresa 2023 obs programmet kan komma att justeras

14- 21 september   

Vår Vinresa i September har blivit mycket populär och omtyckt. Vi gör resan lite unik då Vi besöker den Ungerska landsbygden och Vi brukar få till en trevlig stämning på våra resor. Vi begränsar deltagar antalet till Max 30 resenärer.  Så varför inte prova oss det har flera än 350 resenär redan gjort.  Tyvärr har Norwegian ändrat flygtiderna där av har Vi fått anpassa Oss och gjort om programmet från senaste resan 2019.

Program:

Torsdagen den 14 September

Vi flyger från Arlanda med  kvälls flyget till Budapest och landar 19.20. Flygresan till Budapest är på behagliga 2 timmar. Efter utcheckning av väskor tar vi oss in till vårt hotell i centrala Budapest, en enklar välkomst middag väntar.

Fredag  15 september

Efter en härlig frukost väntar en liten Guide tur i Budapest Vi avslutar turen med en lunch nere på Donaus strand med en härlig utsikt över Budapest och Donau. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter.  Till kvällen väntar en båt tur på Donau. 

Lördag den 16 september

I dag åker checkar vi ut från vårt hotell i Budapest och styr bussen söder ut mot Szekszard. Vi intar en lunch uppe i skogen runt Szekszard för att sedan checka in på Vårt Hotell som ligger i centrala delarna av Szekszard. Nu är det hög tid att uppleva festival stämningen på egen hand. Middag intas på festival området. 

Söndag den 17 september

I dag finns det chans till sovmorgon! Idag gör Vi en utflykt till en liten by som ligger utanför staden. Vi gör en liten rundtur i byn. Efter detta åker Vi upp till vin källarna som ligger strax utanför byn här intas en mycket god lunch som många tidigare resenärer har ansett som den bästa på hela resan. Efter detta åker Vi tillbaka till Vårt hotell i Szekszard festivalen pågår även i dag. Middag serveras på en trevlig restaurang i centrum där vi även provsmakar lite viner. 

Måndag den 18 september

Dags att checka ut från Vårt Hotell i Szekszard. Vi åker mot det kända termal badet i södra Ungern Harkany. Här badar vi och har det skönt hela dagen. Lunch intas på bad området. senare del av eftermiddag åker vi till den trevliga staden Pecs här checkar Vi in på ett Hotell som ligger med magisk utsikt över staden. Här bor Vi de avslutande dagarna i Ungern. Middag intas på Hotellet.

Tisdag den 19 september

Efter en härlig frukost. Har Ni idag chans att utforska staden på egen hand. På eftermiddagen åker Vi till det kända vindistriktet Villany för vinprovning samt senare under kvällen Middag på en trevlig charda.

Onsdag den 20 september

Programmet är inte spikat ännu Vi håller på att arbeta på en ny program punkt för året

Middag intas i centrala delar av Pecs på en mycket trevlig ställe i centrala Pecs.

Onsdagen den 21 september

I dag är det dags att checka ut från Vårt Hotell i Pecs. Vi äter en gemensam Lunch på vägen mot Budapest innan det är dags att skiljas åt och Ni reser med kvällsflyget hem till Sverige, Ni är åter på Arlanda runt 22.00 förhoppningsvis rika på nya upplevelser.

 

Kontakta Oss om Ni Vill ha en Broschyr på Vinresan.