Vinresa 2020    ( Detalj program Under bearbetning) Klart inom kort

16- 23 september 

Vår Vinresa i September har blivit mycket populär och omtyckt. Vi gör resan lite unik då Vi besöker den Ungerska landsbygden och verkligen får till en familjär stämning på resan då Vi endast tar 30 personer på denna resa. Så varför inte prova oss det har flera än 350 resenär redan gjort.  

Program:

Onsdagen 11 September

12.20 Vi flyger från Arlanda med Norwegian. Flygresan till Budapest är på behagliga 2 timmar.

Vi möter upp Er på Flygplatsen i Ungern och Vår buss väntar på Er.  Vi gör ett enklare fika stopp på Vår väg ner till Pécs. Vi ankommer till Vårt Hotell ca 19.00, Nu finns det lite tid för avkoppling innan Vi äter Vår första Gemensamma Middag i Ungern. Vi intar  Middagen på Hotellets Resturang. Här tillbringar Vi Våra 3 första nätter i Ungern på det familjära hotellet.

Torsdag 12 september

Efter en härlig frukost skall Vi åka ut till Spa anläggningen i Harkany. Här badar Vi och har det skönt hela dagen. Entré till den varma delen ingår i resan. Vill man ha massage eller någan annan behandling kan man köpa till det. I kväll äter Vi Middag i centrala delen av Pécs.

Fredag den 13 september

I dag har Ni en fri dag. Ni utforskar Pécs på egen hand. På kvällen gör Vi en utflygt till Villany som är det sydligaste vindistriktet i Ungern. Vi börjar med en trevlig vinprovning, efter detta åker Vi till en Charda där det serveras en god Middag till toner av äkta Ungersk folk musik.

Lördag den 14 september

Nu checkar Vi ut från Vårt Hotell i Pécs, för att åka till staden Székszard där vinfestivalen har börjat. Vi äter en lunch efter vägen till Szekszárd. Efter lunch checkar vi in på Vårt Hotell i centrala Székszard. Efter detta är det Vinfestival som gäller. Middag intar Vi på festival området.

Söndag den 15 september

Förmiddag är fri för egna aktiviteter. Vid lunch tid åker Vi ut till en liten by och besöker en mindre vinkällare. Beroende på lite väder återkommer Vi med utförligare program när Vi är på plats. Under kvällen kommer Vi att besöka en större vingård här får Ni uppleva kontrasterna på samma dag. Middag och Vinprovning väntar på kvällen.

Måndag den 16 september

Efter en härlig frukost. Reser Vi nu tillbaka till Budapest. Vi gör en Guide tur i Budapest och Ni får lära känna staden. Vi börjar turen med en lunch vid stranden av Donau. Efter Guide turen checkar Vi in på Vårt Hotell i centrum. Här har Ni promenadavstånd till salu hallen mm. I kväll tar Vi en promenad till Vår Middags restaurang.

Tisdagen den 17 september

I dag har Ni fritt att utforska Budapest på egen hand. För dem som är intresserade annordnar Vi en kvällsutflygt på Donau. Detta har blivit en mycket populär avslutning på vinresan de sista åren. Priset på utflygten hittar Ni under priser. Middags bufe ingår inkl Vin till Maten.

Onsdagen den 18 september

I dag är det dags att checka ut från Vårt Hotell i Budapest. Vi tar oss sedan till Budapest flygplats för vidare hemresa till Arlanda. Vi landar på Arlanda strax före 17.00 och förhoppningsvis rika på nya upplevelser.

 

Kontakta Oss om Ni Vill ha en Broschyr på Vinresan.